DEN HÄR HEMSIDAN ÄR INAKTUELL, VÄNLIGEN BESÖK;

www.thebrandstudio.se

Grafisk formgivning i alla format

Rätt grafisk design gör information till kommunikation. Vi hjälper dig gärna med grafisk formgivning av era digitala annonser, visitkort, trycksaker mm. Vi ser till att era produktioner får en snygg och tydlig layout. Inget uppdrag är för litet.

 

"Det är inte vad man säger som är viktigt,
utan hur man säger det!"

 

Det handlar om att attrahera rätt målgrupp och visualisera en känsla. Få mottagaren att uppmärksamma och förstå budskapet. Kombinera text och bild tillsammans med form och färg för att skapa känslor och att leda åskådarens tankar och associationer åt rätt håll. Olika typsnitt, färger, bilder och former förmedlar olika känslor.

     Formgivning kan vara strikt, uppstyrd och rak eller rörlig och färgstark. Vi väljer ett mjukt typsnitt till varumärket som ska kännas välkomnande eller ritar en logotyp som ska kännas mordern och hipp. Den ena designen kan uppfattas som helt galen medan den andra kan uppfattas som lite stel. Allt handlar om vilken känsla Du vill förmedla! Den grafiska formgivningen ska samarbeta med logotypen och stärka företagets identitet.

hrf-folder-webb-small2

 

 


Vi erbjuder..

  • Formgivning av trycksaker som förmedlar rätt känsla
  • Tryckfärdiga/-anpassade original
  • Redigering av befintligt material
  • Leverans av färdig trycksakUtöver layout erbjuder vi även skriva text och redigera bilder för att skapa en heltäckande lösning. Vi utlovar ett professionellt resultat, oavsett om vi arbetar med en befintlig grafisk profil eller om vårt uppdrag är att skapa helt nya form- och layoutlösningar.

Vi förverkligar dina idéer och designar det du själv inte visste att du ville ha!

 

"Att berätta en företagshistoria med känsla"


Formgivning i alla ära, men utan intressant innehåll blir det ingen affär. Det kan röra sig om marknadsföring och reklam, information eller annan kommunikation. Behöver du hjälp att se över dina texter kan vi hjälpa dig. Ibland behövs det någon utifrån som sorterar bland alla ord för att få fram rätt budskap.
På din hemsida och i din tryckta folder vill dina kunder läsa om dig och ditt företag: Vem du är, vad ditt varumärke representerar och vad du kan erbjuda för hjälp. Ingen känner ditt företag bättre än du själv men det är inte alltid så enkelt att skriva åt sig själv. Vi hjälper dig att bena ut vad som är förtroendeingivande, säljande och intresseväckande.

Har du en befintlig text som du vill uppdatera? Jättebra, då har vi en grund att utgå från.

 

Bildhantering: Redigering & retuchering

Friläggning lastbil Åkeriett

Bilder är viktigt och det är inte alltid man får till det perfekta fotot direkt i kameran. Kanske kontrasten blir för låg, färgbalansen fel eller så råkar bakgrunden bli ful och plottrig. Då är det tur att det finns bildredigering! Redigering kanske inte kan förvandla vilket foto som helst till ett mästerverk, men alla foton kan bli bättre.

Vi hjälper dig med allt från att förbättra färger och kontrast till att ta bort smuts, repor och störande föremål i bilden. Det kan också handla om att frilägga motiv, byta ut bakgrunden, konvertera till svartvitt, lägga till en ram eller en snygg effekt. Vi kan även hjälpa dig med fotografering - event, porträtt, produkt- och miljöbilder.

 

 

Behöver du hjälp att göra en snygg och säljande presentation till ditt företag?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att synas? Boka ett kostnadsfritt intruduktionsmöte med oss.
Vi går igenom vilka svårigheter som finns i er marknasföring, ger lite tips och trix och tittar igenom er grafiska profil.

Använd gärna formuläret nedan.