Referenser

HRF-ikon-med-frizon-svart

”The Brand Studio är en liten studio med hög klass som utan tvekan mäter sig med de några av de största i branschen.
Jenny levererar med kort varsel och en servicenivå av rang. Ett proffs. Jenny är en person man vill jobba tillsammans med.

I olika projekt har vi blivit rekommenderade att jobba med Jenny och The Brand Studio och kan nu å det varmaste rekommendera andra att göra detsamma.

Världen blir lite snyggare när Jenny sätter färg och form."

Marie Blomberg, Kanslichef, Hotell- och restaurangfacket


krubberiet


"En proffsig reklambyrå som jobbar effektivt, pragmatiskt och med stort engagemang. Erfarenheten och möjligheterna verkar oändliga, idéer omsätts till verklighet på nolltid och resultatet överträffar oftast visionen. Det är en trygghet och självklarhet att samarbeta med The Brand Studio när det kommer till design och konceptutveckling. Vi ser fram emot många år av jobb ihop!"

Artur Oziemkowski, Ägare - Krubberiet 


 

FF-profilreklam"Då vi på FF Profilreklam hyr in Jenny som grafiker har jag turen att ha nästintill daglig kontakt med henne. Hon hjälper oss med allt från kampanjutskick, designförslag, logo-design, kataloger & korrektur. Jenny är enormt kreativ, driftig, noggrann & samtidigt väldigt snabb. Ingen uppgift är för svår för henne & om det är något hon inte kan ser hon till att lära sig det. Hon är lyhörd & ser alltid till att slutresultatet blir precis som vi & våra kunder önskar. Jag är väldigt glad att kunna ha Jenny med i vårt team!"

Lotten Sjöman, Key Account Manager - FF Profilreklam AB


botkyrka-kommun


"The Brand Studio hjälper oss ta fram snygga och användbara profilprodukter till Botkyrka kommun. Jenny kommer alltid med kreativa förslag på produkter som kan sticka ut i mängden. Vill du ha en leverantör som hjälper dig bygga upp ditt varumärke? Kontakta då Jenny på The Brand Studio."

Samuel Holmfred, Art Director – Botkyrka kommun

 


 restaurangsixten

 "Ett stort tack till Jenny på The Brand Studio. Vi tog kontakt med Jenny i början av april 2016 angående vår hemsida till Restaurang Sixten i Lima. Jenny gjorde ett utkast på en hemsida och en logga som föll hos i smaken. Superfin! Jenny gjorde även menyer, matsedlar, kläder med tryck till personalen samt annonser till olika medier. Allt blev enhetligt och mycket proffsigt utfört!"

Steev & Hans-Peter Schütt, Ägare - HPS Invest, Restaurang Sixten


 eletta
”Rätt man på rätt plats” är ju ett gammalt uttryck. Här är det kvinnan som verkligen sitter på rätt plats. Ständigt nya idéer, var får hon allt ifrån? Logos, kampanjbrev, arbetskläder med profiltryck och visitkort är några exempel på vad Jenny har hjälpt oss med. Jag ser också med glädje på de produkter hon skapat åt andra kunder. Jag ger utan tvekan Jenny mina bästa rekommendationer. Denna leverantör byter jag inte ut!"

 Elisabet Lennström, Marknadskoordinator - Eletta Flow AB