DEN HÄR HEMSIDAN ÄR INAKTUELL, VÄNLIGEN BESÖK;

www.thebrandstudio.se

En liten byrå med stor kompetens

The Brand Studio är en lite trevligare reklambyrå med fokus på personlig service och kvalitet. Vi har bred kompetens och är experter på problemlösning. För oss är det viktigt att kunden alltid känner sig välkommen och ihågkommen.
Och, på tal om att bli ihågkommen - så är det precis det vi arbetar med. Vårt mål är att de produkter som vi hjälper dig att ta fram ska hjälpa dina nuvarnade och potentiella kunder att komma ihåg Dig. VEM du är, VAD ditt företag gör och HUR ni gör det! 

Vi är riktiga entusiaster och gillar att arbeta med likasinnade. Vi tror att om man har passion för det man jobbar med så märks det defintivt på slutresulatet. Du ska fokusera på det Du är bra på och därför vill vi hjälpa dig med din marknadsföring. 


AFFÄRSIDÉ: Komplett profilering!

Vår affärsidé är att vara en personlig fullservicebyrå inom profil och reklam. Genom att erbjuda personlig service, flexibilitet och kvalitet får vi ett långsiktigt och nära samarbete med våra kunder. Vi utgår från din affärsidé, dina förutsättningar, dina mål – och utformar reklam anpassad till din bransch, produkt eller tjänst. Vi riktar oss till företag inom alla slags branscher, men vänder oss också till andra byråer och profilföretag som kan vara i behov av avlastning eller kompetens. 

Vår mission är att hjälpa dig som företagare att se bra ut i olika reklamsammanhang. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att arbeta med sin marknadsföring genom att avlasta, förenkla och snygga till - utan en massa tekniskt krångel. Genom vår hantering kan vi hjälpa dig att bli tydligare mot dina kunder, både nya och befintliga, med vad ni gör. Vi ser till så att allt ditt material förmedlar företagets vision och värden med rätt känslaVårt mål är ALLTID att du ska bli nöjd och därför hjälper vi dig hela vägen - från idé till färdig produkt! 

 

Vilka är The Brand Studio?

The Brand Studio STHLM - Vi finns i Nynäshamn!

The Brand Studio startade i början av 2014 och vi finns i Nynäshamn längst söder ut i Stockhoms län. Företaget drivs och ägs av dalkullan Jenny Mattsson som bytte skidbackarna i Sälen mot Nynäshamns skärgård. Drömmen om att arbeta med reklam och driva eget företag fanns redan som liten. Jenny gillar att göra bra saker helhjärtat och brinner verkligen för sitt företag.
     2015 blev vi nominerade till årets unga företagare i Nynäshamn, vilket vi så klart är väldigt stolta över.
Tidigare hette vi Garbergs Mattsson Media men vi växte ur kostymen och profilerade om oss. 


Vem är du då?

Vem du är, vilken yrke du har eller var du finns i vårt avlånga land spelar ingen roll - vi har kunder från norr till söder i alla möjliga olika branscher. Att jobba med reklam är som att prova på alla branscher på en gång och vi lär oss nya saker varje dag - vilket också ger oss inspiration! Antingen vet du exakt vad du vill ha eller så har du ingen aning - det spelar ingen roll - vi är helt övertygade om att tillsammans kommer vi att få Ditt företag att se bättre ut än innan.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Jenny Mattsson

Ägare/Projekt/AD
jenny@thebrandstudio.se
0768 04 76 46

Mimmi Törnros

Order/Formgivare
mimmi@thebrandstudio.se
076-809 80 76‬

Anmälan nyhetsbrev